Time management

Time management

...Voor mannen en vrouwen die te laat komen, zaken niet afkrijgen of meer vrije tijd willen overhouden...

Wat komt aan bod

Prioriteiten stellen | Agendabeheer ook voor jezelf | Uitbesteden en afbestellen | In stukken hakken

Omschrijving workshop

Ben je nooit ergens op tijd, krijg je alles maar half af en staat bij jou de boog altijd gespannen? Gooi dan eerst alle memoblaadjes en to-do listjes die je nog hebt liggen weg en meld je daarna direct aan voor deze workshop.

Na de opening van de workshop gaan we het hebben over de achterliggende redenen van tijdgebrek en leggen we uit hoe assertief gedrag je helpt om je leven beter te organiseren.

Daarna gaan we op een aangename manier aan de slag met jouw persoonlijke probleemstelling of verbeterwens.

De workshop "Timemanagement" levert je minder spanning en meer vrije tijd op. Dat wil jij toch ook?

Tijdens deze online workshop ga jezelf jouw stressmomenten afzetten tegen je persoonlijke uitgangspunten. Zo leer je op een andere manier tegen je problemen aan te kijken. Dat helpt.

Meedoen kan in volledige anonimiteit

De online workshops van Stress-Alert-System® verlopen geheel automatisch. Er komt geen contact tot stand met een coach en/of medecursisten. Deze workshops maken onderdeel uit van het SAS-Stresspreventieabonnement.

Hieronder kun je jezelf eenvoudig aanmelden voor een SAS-Stresspreventieabonnement. Voor slechts € 29,75 per 12 maanden doe je twee keer per jaar mee aan het online stressonderzoek en ontvang je uitgebreide stressrapportages. Daarnaast mag je twee keer per jaar meedoen aan een online workshop naar keuze.

arrowdown

Ja, ik meld mij aan voor een
Stresspreventieabonnement van Stress-Alert-System®
voor slechts € 29,75 per jaar.

Stresspreventieabonnement : € 29,75 per 12 maanden

Het stresspreventieabonnement van Stress-Alert-System® geeft recht op deelname aan twee online stressonderzoeken per jaar, inclusief uitgebreide rapportages, deelfunctie coach en deelname aan twee online workshops naar keuze. Vanzelfsprekend worden alle gegevens vertrouwelijk behandeld. De workshops verlopen geheel automatisch en volstrekt anoniem. De kosten voor coaching zijn niet inbegrepen in het stresspreventieabonnement. De genoemde prijs voor het stresspreventieabonnement is inclusief BTW.

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?


Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?
Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer