Op goed gewicht

Op goed gewicht

...Voor iedereen die blij zou zijn met een paar kilo minder...

Wat komt aan bod

Hoe, wat en waarom? | Kleine stappen, kleine happen | Geen excuus | Anders doen begint met anders denken

Omschrijving workshop

Deze workshop helpt jou om een sterkere wil te ontwikkelen en gezond gedrag vol te houden op momenten dat de verleiding zich voordoet. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen, de verjaardag van je lieve tante die altijd van alles teveel in huis haalt, of tijdens dat lastige uurtje als je nachtdienst hebt en de slaap komt opzetten.

We laten je nadenken over je eigen eet- of snackgedrag, gaan in op het nut van doelen stellen en helpen je verder op weg om jouw wens (die paar kilo er blijvend af) uit te laten komen of jouw probleem (ik wil het wel, maar het lukt me niet) op te lossen.

Met de workshop: "Op goed gewicht" kom je erachter wat je moet doen voor een blijvend resultaat.

In deze online workshop ga jezelf jouw stressmomenten afzetten tegen je persoonlijke uitgangspunten. Zo leer je op een andere manier tegen je eetproblemen aan te kijken. Dat helpt.

Meedoen kan in volledige anonimiteit

De online workshops van Stress-Alert-System® verlopen geheel automatisch. Er komt geen contact tot stand met een coach en/of medecursisten. Deze workshops maken onderdeel uit van het SAS-Stresspreventieabonnement.

Hieronder kun je jezelf eenvoudig aanmelden voor een SAS-Stresspreventieabonnement. Voor slechts € 29,75 per 12 maanden doe je twee keer per jaar mee aan het online stressonderzoek en ontvang je uitgebreide stressrapportages. Daarnaast mag je twee keer per jaar meedoen aan een online workshop naar keuze.

arrowdown

Ja, ik meld mij aan voor een
Stresspreventieabonnement van Stress-Alert-System®
voor slechts € 29,75 per jaar.

Stresspreventieabonnement : € 29,75 per 12 maanden

Het stresspreventieabonnement van Stress-Alert-System® geeft recht op deelname aan twee online stressonderzoeken per jaar, inclusief uitgebreide rapportages, deelfunctie coach en deelname aan twee online workshops naar keuze. Vanzelfsprekend worden alle gegevens vertrouwelijk behandeld. De workshops verlopen geheel automatisch en volstrekt anoniem. De kosten voor coaching zijn niet inbegrepen in het stresspreventieabonnement. De genoemde prijs voor het stresspreventieabonnement is inclusief BTW.

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?


Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?
Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer