Nee-zeggen

Nee-zeggen

Voor mensen die het (soms) lastig vinden om voor zichzelf op te komen...

Wat komt aan bod

Waarom is "nee" zeggen zo lastig? | Wanneer zeg je "ja"? | "Assertiviteit" | Feedback geven en nemen

Omschrijving workshop

"Nee" zeggen tegen een ander, betekent "Ja" zeggen tegen jezelf. Je hoeft niet altijd op ieder verzoek in te gaan, zelfs niet wanneer je "toch niets beters te doen hebt".

Door mee te doen aan deze workshop kom je erachter dat "nee" zeggen een stuk eenvoudiger wordt als je weet wat je wilt.

Tijdens deze workshop ga je jouw persoonlijke uitgangspunten benoemen. Deze zullen je helpen om meer tijd voor jezelf te krijgen en vaker te kunnen doen wat jij wilt.

Met de workshop: "Nee-zeggen" leer je hoe je beter voor jezelf op kunt komen, door beter naar jezelf te luisteren.

Tijdens deze online workshop ga jezelf jouw stressmomenten afzetten tegen je persoonlijke uitgangspunten. Zo leer je op een andere manier tegen je problemen aan te kijken. Dat helpt.

Meedoen kan in volledige anonimiteit

De online workshops van Stress-Alert-System® verlopen geheel automatisch. Er komt geen contact tot stand met een coach en/of medecursisten. Deze workshops maken onderdeel uit van het SAS-Stresspreventieabonnement.

Hieronder kun je jezelf eenvoudig aanmelden voor een SAS-Stresspreventieabonnement. Voor slechts € 29,75 per 12 maanden doe je twee keer per jaar mee aan het online stressonderzoek en ontvang je uitgebreide stressrapportages. Daarnaast mag je twee keer per jaar meedoen aan een online workshop naar keuze.

arrowdown

Ja, ik meld mij aan voor een
Stresspreventieabonnement van Stress-Alert-System®
voor slechts € 29,75 per jaar.

Stresspreventieabonnement : € 29,75 per 12 maanden

Het stresspreventieabonnement van Stress-Alert-System® geeft recht op deelname aan twee online stressonderzoeken per jaar, inclusief uitgebreide rapportages, deelfunctie coach en deelname aan twee online workshops naar keuze. Vanzelfsprekend worden alle gegevens vertrouwelijk behandeld. De workshops verlopen geheel automatisch en volstrekt anoniem. De kosten voor coaching zijn niet inbegrepen in het stresspreventieabonnement. De genoemde prijs voor het stresspreventieabonnement is inclusief BTW.

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?


Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?
Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer