Alleenstaande ouder

Alleenstaande ouder

...Voor alle krachtpatsers die alleen de zorg voor hun kind(eren) dragen...

Wat komt aan bod

Laat je niet gek maken | Verdeel je aandacht | Neem de tijd | Zorg voor jezelf

Omschrijving workshop

Als je als ouder alleen staat in de opvoeding van je kinderen, komt er veel op je af. Het vergt een hoop geregel en georganiseer. Niet dat je dit niet aankunt, maar laten we eerlijk zijn... Het valt niet altijd mee om alles te combineren en nog tijd voor jezelf over te houden ook.

Ontspannen is er nauwelijks bij. Er is altijd wel iemand die je aandacht vraagt en nodig heeft. En vaak op hetzelfde moment. Je kinderen worden net ziek als jij die belangrijke presentatie moet geven; je vaste oppas belt nooit af, behalve net op het moment dat je een leuke avond met vrienden had ingepland en het bedrijfsuitje valt dit jaar samen op de dag dat je kind een toneelvoorstelling heeft.

De samenloop van omstandigheden kunnen we helaas met deze workshop niet voorkomen. Je weet wel beter dan dat... Maar wat we wél kunnen, is jou helpen om de druk van de ketel te halen.

Met praktische tips en beschouwend advies helpen we je eraan herinneren wat echt belangrijk is in het leven en hoe je het beste de rust bewaard. Voor jou én je kinderen.

In de online workshop ga jezelf jouw stressmomenten afzetten tegen je persoonlijke uitgangspunten. Zo leer je op een andere manier tegen je problemen aan te kijken. Dat helpt.

Meedoen kan in volledige anonimiteit

De online workshops van Stress-Alert-System® verlopen geheel automatisch. Er komt geen contact tot stand met een coach en/of medecursisten. Deze workshops maken onderdeel uit van het SAS-Stresspreventieabonnement.

Hieronder kun je jezelf eenvoudig aanmelden voor een SAS-Stresspreventieabonnement. Voor slechts € 29,75 per 12 maanden doe je twee keer per jaar mee aan het online stressonderzoek en ontvang je uitgebreide stressrapportages. Daarnaast mag je twee keer per jaar meedoen aan een online workshop naar keuze.

arrowdown

Ja, ik meld mij aan voor een
Stresspreventieabonnement van Stress-Alert-System®
voor slechts € 29,75 per jaar.

Stresspreventieabonnement : € 29,75 per 12 maanden

Het stresspreventieabonnement van Stress-Alert-System® geeft recht op deelname aan twee online stressonderzoeken per jaar, inclusief uitgebreide rapportages, deelfunctie coach en deelname aan twee online workshops naar keuze. Vanzelfsprekend worden alle gegevens vertrouwelijk behandeld. De workshops verlopen geheel automatisch en volstrekt anoniem. De kosten voor coaching zijn niet inbegrepen in het stresspreventieabonnement. De genoemde prijs voor het stresspreventieabonnement is inclusief BTW.

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?


Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?
Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer