Stresspreventie:
Net zo gewoon als naar de tandarts gaan

 

"beter voorkomen dan genezen"

Met het stresspreventieabonnement van Stress-Alert-System® word je twee keer per jaar gecontroleerd op stress. Net als dat je twee keer per jaar naar de tandarts gaat. En net als bij de tandarts kom je meestal weer lachend vanaf.

Met een stresspreventieabonnement nodigen wij jou ieder half jaar automatisch uit om mee te doen met ons online stressonderzoek. Wij stellen je dan open vragen die over jouw leven gaan. Door antwoord te geven op de vragen leer je meer over jezelf. Hoe sta jij er op dit moment voor en welke keuzes maak je?

Direct na jouw deelname kun je jouw persoonlijke stressrapport downloaden. Hierin lees je welk stressniveau je hebt gescoord en of je op basis van je onderzoeksresultaten in aanmerking komt voor een (preventief) coachtraject. De kans hierop is niet zo groot. Gemiddeld 80% tot 85% van alle deelnemers aan het stressonderzoek scoort een gemiddeld stressniveau en dat is prima.

Krijg je geen doorverwijzing voor een coach? Dan is het toch belangrijk dat je blijft meedoen. Net zo belangrijk als iedere dag je tanden poetsen. Bij preventie gaat het tenslotte om het onderhoud dat je zelf doet.

Door halfjaarlijks mee te doen met het stressonderzoek van Stress-Alert-System® voorkom je dat kleine zorgen grote problemen worden en blijf je mentaal in balans.

Samen zorgen voor een bewuster leven.

 

arrowdown

Ja, ik meld mij aan voor een
Stresspreventieabonnement van Stress-Alert-System®
voor slechts € 29,75 per jaar.

Stresspreventieabonnement : € 29,75 per 12 maanden

Het stresspreventieabonnement van Stress-Alert-System® geeft recht op deelname aan twee online stressonderzoeken per jaar, inclusief uitgebreide rapportages, deelfunctie coach en deelname aan twee online workshops naar keuze. Vanzelfsprekend worden alle gegevens vertrouwelijk behandeld. De workshops verlopen geheel automatisch en volstrekt anoniem. De kosten voor coaching zijn niet inbegrepen in het stresspreventieabonnement. De genoemde prijs voor het stresspreventieabonnement is inclusief BTW.

SAS Workshops

Haal het maximale uit je leven en doe mee met de workshops van Stress-Alert-System.
Door een unieke opzet kom je niet alleen meer te weten over het thema van de workshop, maar kom je vooral meer te weten over jezelf en jouw eigen gedrag.

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?

Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer