Teamversterking vanuit MBTI

Teamversterking vanuit MBTI

Kennismaking met prestatiepsychologie om duurzaam optimaal te presteren.

Prestaties leveren is vaak een teamprestatie. Als teamleden onderling problemen moeten oplossen is er minder energie en concentratie beschikbaar om de taken goed uit te voeren en doelen te halen. Teamleden die hun eigen stijl en die van anderen goed begrijpen, zijn efficiënter.

Omschrijving workshop:

De workshop teamversterking geeft u handvatten die u helpen om de communicatie en samenwerking binnen uw team te verbeteren. Uitgangspunt in de workshop is het persoonlijkheidsmodel van Myers Briggs Type Indicator (MBTI) dat veel gebruikt wordt in arbeidsorganisaties en in de (top)sportwereld.

Het geeft u meer inzicht in uw eigen en in andermans gedrag waardoor de onderlinge verstandhouding en samenwerking verbetert. U leert verschillende talenten binnen een team beter te benutten en bij bijvoorbeeld werkverdeling en samenstelling van projectteams rekening te houden met individuele competenties.

Kosten voor de workshop:

  • voor deze workshop geldt een vast basistarief van € 550,- excl. BTW voor een team van ca. 10 tot 15 personen, grotere groepen op aanvraag;
  • de coach die deze workshop verzorgt kan aanvullend reis- en tijdkosten in rekening brengen.

Gerelateerde items (op tag)

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?

Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer