Optimaal presteren

Optimaal presteren

Een kennismaking met prestatiepsychologie om duurzaam optimaal te presteren.

Wil jij je focus, zelfvertrouwen en resultaat verbeteren met minder (in)spanning? Reorganisaties en besparingen bij bedrijven leiden ertoe dat op veel afdelingen een hogere werkdruk ontstaat. Er is meer of evenveel werk, maar minder mensen om dit werk te doen! Presteer jij goed onder druk en haal je door heel hard en veel werken je doelstellingen? Benieuwd hoe je dezelfde doelstellingen kunt halen met meer focus en efficiënter (minimaal 10% productiever) kunt werken?

Doel van de workshop:

Door je mindset te veranderen leer je niet alleen stress beter het hoofd te bieden, maar verbeter je bovendien je prestaties en inzetbaarheid en kun je je talenten beter benutten.

Omschrijving workshop:

In de workshop maak je kennis met drie wetenschappelijke mentale vaardigheden (doelen stellen, spanningscontrole en concentratie) en wordt besproken hoe je die het beste systematisch kunt trainen. Naast een uitleg bestaat de workshop ook uit ´oefenen´ en is er ruimte om in te zoomen op toepassing van de mentale vaardigheden in specifieke werksituaties.

Kosten voor de workshop:

  • voor deze workshop geldt een vast basistarief van € 550,- excl. BTW voor een team van ca. 10 tot 15 personen, grotere groepen op aanvraag;
  • de coach die deze workshop verzorgt kan aanvullend reis- en tijdkosten in rekening brengen.

Gerelateerde items (op tag)

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?

Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer