In gesprek (en aan het werk)

In gesprek (en aan het werk)

IN GESPREK is een eenvoudig opgezette bedrijfstraining voor het MKB.

In twee sessies gaan uw mensen met elkaar het gesprek aan en presenteren zij uw bedrijf zoals het er nu voor staat. Binnen een week na de eerste sessie ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage over de 25 topics die u zelf heeft uitgekozen.

Interviews en prestaties van al uw medewerkers

Binnen 4 uur ondervragen wij LIVE al uw medewerkers over het wel en wee binnen uw onderneming. Bezien vanuit hun eigen werkplek, afdeling en functie vertellen zij aan ons én aan elkaar waar het in de organisatie goed gaat en waar er knelpunten zijn of dreigen te ontstaan.

Vanzelfsprekend brengen wij aan u verslag uit. Binnen een week na de eerste sessie ontvangt u een rapportage waarop u direct kunt sturen.

Dat komt de werksfeer ten goede

De unieke opzet van de training zorgt ervoor dat uw medewerkers in anonimiteit met elkaar kunnen praten. Dit levert een verhelderend effect op. Het gesprek gaat niet meer alleen over de geschreven regels, maar ook over de ongeschreven regels. Kleine misverstanden op de werkvloer worden zo direct opgelost. En dat komt de werksfeer beslist ten goede.

(en aan het werk)

De tweede sessie vindt standaard na twee maanden plaats. Met deze vervolgtraining laat u uw medewerkers zien ook écht iets met de uitkomsten te doen.

Gemaakte afspraken worden bevestigd of herzien en natuurlijk heeft u ook al wat (kleine) verbeterpunten doorgevoerd. Praktisch of beleidsmatig. Door terugkoppeling te geven op de besproken punten geeft u uw medewerkers vertrouwen mee.

Samen blijven werken aan de toekomst. Voor goede prestaties en een prettige samenwerking.

Kosten en duur training:

De trainingen van Stress-Alert-System duren een dagdeel (4 uur) en worden gehouden in groepen van maximaal 25 personen, maximaal 100 personen per dag.

Een training kost standaard € 2.000,- per dagdeel, exclusief BTW, inclusief intakegesprek, voorbereidingen, rapportages en nabespreking.

Locatiekosten, koffie/thee zijn voor rekening opdrachtgever | meerwerk op basis van nacalculatie | reistijd > 1 uur wordt aanvullend in rekening gebracht.

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?


Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?
Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer