Willem Baltes, Stream – Praktijk voor Integrale Massage

Willem Baltes, Stream – Praktijk voor Integrale Massage

'Als integraal masseur en – massagetherapeut help ik mensen bij klachten of ter ontspanning. Voor heling, bewustwording van wat er in je lichaam speelt, voor vitaliteit en/of balans. Met Stream wil ik bedrijven bijstaan bij het bevorderen van gezonde en betrokken medewerkers. Ik help organisaties hun ziekteverzuim als gevolg van klachten en/of stress (verder) aan te pakken. En, waar mogelijk, span ik mij in problemen in de toekomst te helpen voorkomen.’

www.streamintegraal.nl

Vitaliteit en balans

Wist je dat wetenschappelijk is aangetoond dat massage het immuunsysteem verbetert en stress vermindert? En dat het ook een doeltreffende manier is om zowel de psychische als lichamelijke gezondheid te bevorderen?

Integrale massage is een eeuwenoude helings- en bewustwordingswijze. Mensen worden begeleid bij gezondheid en bewustwording van lichaam én geest. Het gaat uit van een holistische visie: de mens als geheel.

Integrale massage wordt altijd afgestemd op de persoon, helpt je zelfhelend vermogen (weer) op gang en laat je energie weer stromen.

Het draagt merkbaar bij aan verbetering van de persoonlijke vitaliteit en ondersteunt richting duurzame inzetbaarheid. Voor mensen met specifieke klachten. En iedereen die graag gezond en in balans wil blijven.

Over Willem

Willem is een creatieve senior marketeer, coach en sparringpartner die op een onderscheidende manier bedrijfsprocessen belicht/ doorlicht en ondernemers en hun medewerkers ondersteunt.

Met ruim 25 jaar werkervaring heeft hij brede kennis van uiteenlopende organisaties en vaardigheden ontwikkeld om mensen te helpen zichzelf beter te maken én bedrijven te helpen beter te worden.

Vanuit zijn passie voor marketing én mensen kan hij organisaties ondersteunen in meerdere rollen: als adviseur/coach én als hbo opgeleide integraal masseur/- therapeut en stresscoach.
Onafhankelijk, ontzorgend en je blijft zelf aan het stuur.

Werkgebied: regio Oost nederland

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?


Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?
Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer