Vincent Michels, Plooi Coaching

Vincent Michels, Plooi Coaching:

“Stress ontstaat uit onvrede met jezelf, getriggerd door jouw interactie met jouw omgeving. NLP stelt je in staat om op een dieper niveau de oorzaak van die stress (jouw eigen belemmerende patroon van denken, voelen en doen) duurzaam om te buigen om daarmee bij jouw eigenheid te komen. Niets meer en niets minder.

Met behulp van NLP zet je jouw hoofdschakelaar op het diepste niveau om van beperking naar ruimte, en van probleem naar oplossing. Hoe diep de oorzaak van het probleem ook zat”.

www.ontplooi-je.nl

Toegang tot eigen kwaliteiten en drijfveren

Vincent Michels brengt je in verbinding met jouw onderbewuste, wat 90% van jouw beleving, denken en doen bepaalt. Dieperliggende remmende factoren (en hun oorzaak) worden tastbaar waarna ze kunnen snel en duurzaam worden opgeruimd, zodat je onbelemmerd toegang krijgt tot eigen kwaliteiten en drijfveren. Een zestal sessies levert meer dan het gewenste resultaat op. Hierbij worden reguliere methodieken, maar ook NLP- technieken ingezet.

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is ontstaan toen Milton Erickson ontdekte dat mensen in een lagere staat van bewustzijn toegang kregen tot antwoorden en hulpbronnen in zichzelf. Hij is begonnen met het beschrijven van processen en heeft die verder ontwikkeld tot bruikbare interventies, die door Psychologen / psychiaters, en met name door gespecialiseerde coaches worden gebruikt. NLP stelt je in staat om de kortste weg te ontdekken naar het doel dat je wilt bereiken.

Vincent is een doorleefde mens- en resultaatgerichte coach/ counselor/ trainer die zich in eerste instantie richt op individuele begeleiding. Vanuit zijn management- achtergrond levert hij graag een bijdrage bij teamcoaching, organisatieontwikkeling en interpersoonlijke trainingen. Speerpunten hierbij zijn kwalitatief communiceren, teambuilding, samen-werken en vraagstukken m.b.t. organisatiecultuur.
Zijn begeleiding kan ingezet worden op een breed terrein: met name het verstevigen van identiteit en bewust zijn, het snel en effectief verwerken van trauma’s, herstel uit burnout en rouwverwerking; maar ook het van hieruit ontwikkelen van competenties (o.a. managementvaardigheid, effectief communiceren) zijn bij hem in vertrouwde handen.

Vincent kan ingezet worden op een breed terrein: met name het verstevigen van identiteit en bewust zijn, herstel uit burnout en rouwverwerking; maar ook het van hieruit ontwikkelen van competenties (o.a. managementvaardigheid, effectief communiceren) zijn bij hem in vertrouwde handen.

Aangeboden workshops:

Gerelateerde items (op tag)

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?

Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer