Martijn Meerwijk – Krachtzat

Martijn Meerwijk – Krachtzat

Vanuit mijn eigen leerproces van hardheid richting het maken van de verbinding tussen daadkracht en gevoel, zie ik graag hoe anderen hun horizon verbreden en vitaliteit en diepgang in hun leven opzoeken. Uit mijn oude patroon om te dienen door anderen voor te gaan heb ik geleerd het leerproces voorrang te geven; te beschouwen, te luisteren en te voelen om een duurzaam resultaat te bereiken.'

krachtzat.nl

Over Krachtzat

KrachtZat! biedt uitkomst als het gaat om persoonlijke groei en het verwezenlijken van je doelen. In alle maatwerkpakketten maak je gebruik van mijn integrale aanbod op lichamelijke en emotionele groei plus dat je gebruik kunt maken van mijn persoonlijke ervaringen als leidinggevend militair.

Door ervarend leren ken ik de weg van keiharde functionaris naar in de knoop komen met emoties en personaliteit tot een leven waarin ik gelukkig ben door gevoel en ratio te combineren. Je leert je weg te bewandelen met behoud van jouw eigenheid en trots waarin je hard en zacht kunt combineren.

Dat maakt je tot een nog stabieler persoon die in elke situatie adequaat gedrag kan laten zien.

Aangeboden workshops:

Gerelateerde items (op tag)

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?


Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?
Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer