Manny Moerman, Millennial Coach

Manny Moerman, Millennial Coach

"“De mensen die bij mij komen vraag ik de moed te hebben om naar zichzelf te kijken, verantwoordelijkheid voor zichzelf te nemen en het leven te omarmen. Precies dat moment waarop ik bij iemand zie gebeuren dat er iets openbreekt… Dat is waar ik het voor doe. Op dat moment krijgt die persoon inzicht in zichzelf, waardoor er kracht loskomt en angst en stress wegvallen. Daarmee bevrijdt die ander zichzelf - letterlijk.“

www.millennialcoach.nl

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Drie eenvoudige vragen en toch lijkt het soms razend moeilijk er antwoord op te geven. Zeker als je een mismatch ervaart met je studie of huidige werk, als je met een burn-out thuis zit, ontslagen bent of gewoonweg niet blij meer bent met de keuzes die je hebt gemaakt.

Met een coachtraject gebaseerd op haar 3C-model kun je in je eigen tempo je antwoorden vinden en de verandering inzetten waarnaar je verlangt. Je wordt je bewust van je belemmerende overtuigingen en ondermijnende gedragspatronen, ontdekt andere perspectieven en maakt nieuwe keuzes. Je neemt regie over jezelf, je loopbaan en je leven.

Manny coacht doortastend, geduldig en betrokken, waarbij ze zorgdraagt voor een veilige omgeving. Je scherp bevragend en fijntjes spiegelend, zet ze je in The Drivers’ Seat. De dynamiek is nu eens speels, dan weer confronterend, maar altijd vanuit gelijkwaardigheid. Je komt in een kort tijdsbestek tot diepe inzichten en verzamelt waardevolle handvatten.

Over Manny

Manny Moerman (1969) is zelfstandig coach; met name jonge professionals die behoren tot de Millennial Generatie kloppen bij haar aan voor begeleiding, evenals werving- en selectiebureaus en organisaties. Manny is aangesloten bij de NOBCO (onder nummer 5774) en houdt kantoor te Amersfoort.

Aangeboden workshops:

Gerelateerde items (op tag)

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?


Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?
Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer