Lenneke Derks, Derks Advies & Begeleiding

Lenneke Derks, Derks Advies & Begeleiding

“Mijn motto is : Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Wanneer je hetzelfde gedrag houdt dat je altijd al had, je ook steeds dezelfde dingen terugkrijgt.

Je hebt over het algemeen meer invloed op wat er op je af komt dan dat je je bewust bent. Maar in plaats van slachtoffer te zijn van wat er allemaal om je heen gebeurt, kun je ook het heft in eigen hand nemen, simpel weg door je gedrag te veranderen.

Lach je wat meer naar andere mensen, dan zul je merken, dat mensen zich tegenover jou ook anders opstellen.”

www.derkspsycholoog.nl

Lenneke Derks is psycholoog, coach en counselor

Voor organisaties die met Stress-Alert-System (SAS)® werken is Lenneke inzetbaar als gastvoorzitter van het halfjaarlijkse Stresspreventie overleg (SPO). Daarbij is Lenneke is ook telefonisch, online en in persoon te benaderen voor overleg met betrekking tot de wijze waarop persoonlijke aangelegenheden binnen teamverband bespreekbaar kunnen worden gemaakt.

Lenneke hanteert in haar praktijk een nuchtere aanpak. Met haar scherpe geest zorgt zij er zonder omwegen voor dat mensen niet alleen beter naar elkaar leren luisteren, maar vooral ook naar zichzelf.

Lenneke in haar praktijk: "Soms blijkt het niet mogelijk om in je eentje het hoofd te bieden aan de dingen die op je weg komen. Dit ervaar je dan als een probleem. Als je nadenkt over een probleem, zonder dat je gedachten "gestuurd" worden, kan het gebeuren dat je in cirkels gaat denken, je komt er niet meer uit.

Bij het moeten nemen van beslissingen kan het prettig zijn als iemand even met je meekijkt en helpt om de voor– en nadelen op een rijtje te krijgen.

Tijdens gesprekken werken we samen aan het probleem dat je graag wilt oplossen, de vraag die je wilt beantwoorden of de beslissing die je moet nemen.

Denk nou niet dat ik het probleem voor je ga oplossen, want mijn oplossing werkt niet voor jouw probleem. De kracht van onze gesprekken zit er juist in, dat we samen zoeken naar jouw oplossing van het probleem."

Lenneke Derks heeft een gevarieerd CV waarin het contact met mensen steeds centraal heeft gestaan. Ze heeft gewerkt als muziektherapeute, brandwacht, informaticus, en O&I adviseur. In 2006 is zij haar eigen bedrijf begonnen onder de naam Derks Advies en Begeleiding. Ze biedt coaching en counseling aan, is inzetbaar als mediator en begeleidt reintegratieprocessen na ziekteverzuim.

Aangeboden workshops:

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?

Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer