Julien Pieterse, Vitalics

“Met ons Company Vitaal programma bieden wij advies en ondersteuning om een vitale bedrijfscultuur te realiseren. Hierin staan beweeg- en leefstijlbegeleiding en samenwerking centraal. 

In samenwerking met artsen, fysiotherapeuten, diëtisten, organisatieadviseurs en persoonlijke coaches leveren wij interventies die gebaseerd zijn op de specifieke behoeften en mogelijkheden van uw bedrijf.

Wij staan u graag te woord."

www.vitalics.nl

Beweging

Ons doel is om jou in beweging te krijgen en te houden. Waar wil je naar toe, wat motiveert jou en zorgt ervoor dat je het blijft doen?  Wij geven onze trainingen volgens de nieuwste richtlijnen waardoor  je jouw doelstelling zeker zult behalen. Wij  zorgen voor zeer veel afwisseling tijdens de trainingen, waardoor het altijd verassend en dus motiverend blijft. De trainingen zijn zoveel mogelijk buiten, de frisse lucht en een inspirerende omgeving werken mee bij het fitter maken van body en mind.

Gedragsverandering

Doelen behalen en behouden is voor veel mensen ontzettend moeilijk. Dit heeft alles te maken met mentaliteit en omgeving. Herken je het?  Je wilt veranderen, maar je lichaam 'schreeuwt' om weer terug te vallen in het oude patroon. Een leefstijl verandering is noodzakelijk voor het halen van de meeste doelstellingen. Wij geven jou de handvaten die nodig zijn voor het verbeteren van jouw leefstijl. Hierdoor boek je niet alleen tijdelijk resultaat, maar heb je daar je hele leven profijt van!

Belangrijke pijlers om gedrag te veranderen zijn:

  • Bewustwording
  • Motivatie ( intrinsiek)
  • Tools

 Vitalics begeleidt kleine en grootschalige projecten, waaronder het testen, trainen en begeleiden van politiepersoneel van de afdeling mobiele eenheid en het arrestatieteam Amsterdam.

Aangeboden workshops:

Gerelateerde items (op tag)

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?


Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?
Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer