Jantina van Beers, Business Organizer

Jantina van Beers, Business Organizer

Jantina geeft je graag concreet en praktisch toepasbaar advies door het aanreiken van diverse werkplek en timemanagement tools die voor jou het beste werken. Indien nodig werken we ook samen aan jouw assertiviteit. “Ik weet als geen ander hoe het is om last te hebben van werkstress. Want het valt niet altijd mee om, naast je werk en gezin, tijd vrij te maken voor je studie , sport en sociale contacten. Door een goede planning heb ik overzicht en ruimte, dat geeft me rust. Ik maak graag keuzes die goed voelen. En ja, dat betekent ook wel eens door ‘nee’ te zeggen tegen anderen.”

www.vanbeersorganizer.nl

Structuur en rust in je werk

Ben je een ondernemende professional en zie je jezelf of jouw medewerkers graag gemotiveerd en ontspannen aan het werk? Wil je de kosten door verzuim binnen jouw organisatie laag houden?  'Van Beers Organizer' adviseert je graag in het efficiënter en effectiever benutten van tijd, middels praktische tools op het gebied van timemanagement en assertiviteit. Zo krijg je meer structuur en rust in je werk. Het helpt je om jouw work-life balance te optimaliseren!

Concreet advies van 'Van Beers Organizer'

Van Beers Organizer geeft concreet en praktisch toepasbaar advies. Je wordt o.a. begeleid in het (her-)structureren van je werk, het efficiënt inrichten van het (digitaal) archief of administratie en een goede planning in je agenda (werk en privé). Je gaat tijd overhouden in jouw werkdag door betere keuzes te maken. Zodat jij tijd besteed aan zaken die voor jou echt belangrijk zijn. Je ervaart rust, ruimte en overzicht. Het ‘Back-on-track’ coachtraject is overzichtelijk, en is altijd maatwerk. Door samen te sparren, te spiegelen en onderzoekend te leren wordt dit traject als zeer waardevol ervaren.

Over Jantina

Jantina van Beers (1966) is zelfstandig business organizer/trainer/coach. Sinds 2012 is zij met veel plezier gestart met haar eigen bedrijf. Zij is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO).

Aangeboden workshops:

Gerelateerde items (op tag)

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?


Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?
Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer