Han Baeten, Loop jezelf beter

Han Baeten, Loop jezelf beter

"Ik help mensen met symptomen van overspannenheid, burnout, depressie en/of angst- en paniek naar een fysieke en mentale balans met als motto: lopen, voelen en beter worden."

www.loopjezelfbeter.nl

Assertiviteitstraining

Vanuit het groepsmaatschappelijk werk heb ik met name veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van persoonlijke effectiviteit, assertiviteit, stresshantering en depressie door het geven van specifieke trainingen over die thema’s.

In de rol van bedrijfsmaatschappelijk werker heb ik me ook als coach verder ontwikkeld bij de begeleiding van medewerkers met psychosociale klachten. Daarbij heb ik me verder gespecialiseerd in de onderwerpen stress, overspanning en burnout.

Sinds 1991 is Han werkzaam in het algemeen maatschappelijk werk. Vanaf 2000 heeft hij zich gespecialiseerd in groepsmaatschappelijk werk en bedrijfsmaatschappelijk werk.
Momenteel begeleid Han voornamelijk cognitief-gedragsmatige vaardigheidstrainingen. Daarnaast houdt Han zich landelijk bezig met de methodische ontwikkeling van het groepsmaatschappelijk werk. Han staat geregistreerd bij het Beroepsregister van Agogisch en Maatschappelijk werkers (BAMw) en bij de Kamer van Koophandel onder HB Training & Coaching. Han is actief lid van de landelijke beroepsvereniging NVMW en de Stichting Burnout & Stress.

Aangeboden workshops:

Gerelateerde items (op tag)

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?


Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?
Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer