Esther Ockeloen, Vitality2improve

Esther van Rijnsoever-Ockeloen, vitality2improve

“LIFE IS A JOURNEY TO EXPERIENCE. NOT A PROBLEM TO BE SOLVED.”

"Vaak moet er iets gebeuren, voor er iets gebeurt. Wie kent deze bekende uitspraak van Johan Cruijf niet? Mensen kiezen vaak liever het ongemak van de status quo boven de onzekerheid van verandering. Terwijl een kleine (gedrags)verandering vaak al heel grote effecten kan hebben. Voor jou als persoon of voor jouw organisatie. Samen met mijn partner René van Rijnsoever help ik je graag het te laten gebeuren! In plaats van ‘het slachtoffer’ of ‘de klager’ te zijn, kun jij de regie nemen op jouw eigen gevoel en gedragingen. Hoe? Neem contact met me op, en ervaar het zelf!"

http://www.vitality2improve.nl

Waarom Vitalty2improve?

Wij gunnen jou een bewuste, gelukkige en gezonde leefstijl, waardoor jij met veel energie en kracht kunt leven in plaats van overleven of geleefd worden. Vanuit je intrinsieke motivatie kun je jouw volledige potentieel benutten en dat doen wat jou écht gelukkig maakt. Hiervoor is discipline nodig en ook het loslaten van posities en oud gedrag. We kunnen je hierbij ondersteunen, de enige die het succesvol kan maken dat ben JIJ.

Hoe?
Verbetering van binnen creëert verandering van buiten. Wij begeleiden dit proces. Een belangrijk onderwerp dat hierbij aan bod komt, is keuzes durven maken, waarbij afscheid nemen van de oude omgeving en de nieuwe omgeving omarmen als een rode draad door onze aanpak lopen.
Vertrouwen geven en krijgen en (zelf)vertrouwen hebben leidt tot een gevoel van veiligheid en een stevig fundament (zelfverzekerdheid). Dit is de basis voor het realiseren van jouw doel.

Wat?
Door het verbeteren van de fysieke en mentale vitaliteit en het geven van kennis en (zelf)inzicht, wordt je energieker, vitaler, gelukkiger en succesvoller. Succesvolle mensen zorgen voor succesvolle resultaten.

Over Esther en René
Tot een paar jaar geleden werkten zowel Esther als René (samen: vitality2improve) nog als werknemer bij een werkgever. En dat was oké. Dikke leaseauto, mooi salaris, veel ‘zekerheid’. Maar toch kriebelde er iets, het bracht ons niet het juiste gevoel en voldoening. En hoe mooi is het dat je uiteindelijk jouw eigen dromen te gaan realiseren in plaats van die van een ander!? De stap is door de één ‘gekozen’, bij de ander ‘gedwongen’ en inmiddels tot iets moois uitgegroeid. Ons eigen bedrijf, vitality2improve. Wij realiseren doorbraken op het gebied van vitaliteit in de breedste zin van het woord. Doorbraken in jouw gevoel, gedrag en handelen.

vitality2improve: your success is our goal!

Gerelateerde items (op tag)

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?


Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?
Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer