Eeske van Royen, Rood Organizing

Eeske van Royen, Rood Organizing

‘Het is fantastisch om te zien dat een kleine stap al voor grote verandering kan zorgen. Het hoeft niet groots en meeslepend te zijn om hierin al iets te bereiken. Door mijn achtergrond en expertise help ik mensen graag in het zetten van die stappen naar beter plannen en organiseren. Ik gun het iedereen om met meer rust, overzicht en aandacht te werken, zodat je vitaler in je werk staat.’

www.roodorganizing.nl

Slimmer organiseren van je werk

De mensen die ik train en coach ervaren onrust en hoge werkdruk. Het overzicht ontbreekt en de waan van de dag regeert. Hoe krijg je weer grip op je tijd? Hoe zorg je ervoor dat je productief werkt en meer rust ervaart? Als Senior Professional Organizer help ik mensen om bewust te worden van hun werkgewoontes en van daaruit te kijken wat helpt om weer overzicht en rust te krijgen.

Door middel van een praktische aanpak leer ik je beter te plannen en te organiseren, zodat jij weer de regie krijgt over je tijd.
Ik gun je overzicht en rust in je werk. En geloof me, dat kan echt! Jij kunt de regie weer krijgen over je werk en hoe je met je tijd om gaat. Laat het niet andersom zijn! We gaan ervanuit dat iedereen de basiscompetenties plannen en organiseren wel beheerst, maar je bent echt niet de enige die hier mee worstelt. Praat of denk er niet langer over, maar ga ermee aan de slag! Als professional organizer help ik je om heel praktisch aan het werk te gaan, zodat je bijvoorbeeld weer een opgeruimde mailbox krijgt en een betere planning.

Over Eeske

Eeske van Royen is zelfstandig ondernemer en senior professional organizer. Met name mensen of afdelingen in organisaties die werkdruk ervaren en hier vanaf willen, kloppen bij haar voor coaching of training. Eeske is aangesloten bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers) en woont in Houten (Utrecht).

Aangeboden workshops:

Gerelateerde items (op tag)

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?


Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?
Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer