Desiree Dankers, VitaalWerktBeter

Desiree Dankers, VitaalWerktBeter®

“Met het pakket VitaalWerktBeter creëren wij lucht voor jou als ondernemer en je mensen. Hierdoor kun jij zorgeloos en succesvol ondernemen en groei realiseren naar een vitale organisatie.”

www.vitaalwerktbeter.nl

Gemeenschappelijk doel

Eigenlijk willen we allemaal hetzelfde: werken met plezier. Voor een werknemer betekent dit iets anders dan voor jou, als ondernemer. Wij kennen de uitdagingen waar je als ondernemer mee te maken hebt. Als ondernemer heb je jouw focus op buiten, je denkt in mogelijkheden. Als er al problemen zijn zie jij ze als uitdaging. Ondernemen is topsport, het nemen van hindernissen een gegeven.

Helaas denken jouw mensen er niet altijd hetzelfde over en zitten ze er soms anders in. Je mensen binnen het bedrijf zijn jouw belangrijkste productiefactor en tegelijkertijd ook jouw grootste kostenpost. Het is dus de kunst om maximaal rendement uit jouw mensen te halen.
Tenslotte hebben jullie elkaar heel hard nodig.

Met VitaalWerktBeter® brengen we in beeld wat er onder jouw personeel leeft en geven we direct oplossingen. Zo gaan jouw werknemers met meer plezier aan het werk en krijg jij de kans om zorgeloos en succesvol te ondernemen.

Onze belangrijkste pijlers: samen doen | bewustwording en inzicht | eigenaarschap

Over Desiree

Desiree Dankers is re-integratiedeskundige en loopbaan/job-coach. Ontwikkeling is de rode draad in haar loopbaan. Met een brede range aan kennis, ervaring en competenties adviseert zij organisaties, begeleidt zij ontwikkelingsprocessen en weet zij weerstanden om te buigen.

Aangeboden workshops:

Gerelateerde items (op tag)

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?


Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?
Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer