Arno Zijderveld, Bureau Beter Werken

Arno Zijderveld, Bureau Beter Werken

"Ik zie stress als de reactie op gedrag dat ooit belonend is geweest, maar ongemerkt een ongezonde gewoonte is geworden. Bijvoorbeeld: (te) hard werken, geen nee zeggen, niet (meer) terugschakelen naar een lagere versnelling als het even rustig is.

Door je bewust te zijn van je eigen gedrag, kun je gewoontes vervangen worden door nieuw, gezond gedrag.

Met Bureau Beter Werken zet ik alles op alles om mensen te helpen hun mentale gezondheid te versterken door nieuw gedrag te leren. Mijn werkwijze is daarbij praktisch, betrokken, inhoudelijk onderbouwd en oplossingsgericht. "

www.bureaubeterwerken.nl

Arno Zijderveld is psycholoog, trainer en consultant.

Bij de dagelijkse uitvoering van zijn praktijk biedt Arno kernachtige interventies aan voor mens en organisatie. De doelgerichte en analytische aanpak die hij daarbij hanteert, wordt voor een groot deel ingegeven door de ervaringen die hij heeft opgedaan in het bedrijfsleven.

Arno heeft gewerkt als selectie-psycholoog bij de politie, als trainer en consultant voor verschillende assessmentbureaus en als reïntegratieadviseur bij een landelijke organisatie.

Dit maakt dat hij een uitstekend oog heeft voor wat mensen in beweging brengt en wat organisaties nodig hebben.

In zijn benadering van probleemoplossing stelt Arno zich ondersteunend op. Tegelijkertijd zorgt hij voor duidelijkheid, richting en resultaat. Zijn enthousiasme en open houding werken uitnodigend en stimulerend.

Arno Zijderveld is vader, echtgenoot en psycholoog. Hij is liefhebber van boeken, hardlopen en lekker eten. Met zijn onderneming wil hij mensen leren “beter” te werken en te leven. Met meer bezieling en rust, komen tot vitaliteit en maximale inzetbaarheid.

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?

Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer