Anke Algera, Brisk Advies

Anke Algera, Brisk Advies

'Zicht op zaken en taken vermindert stress! Als je weet wat je moet doen en daarvoor de goede spullen (of informatie) direct bij de hand hebt, kun je een klus gemakkelijk doen. Zowel op het werk als thuis. Anke Algera van Brisk advies geeft trainingen om te zorgen voor structuur en overzicht, op het werk EN thuis. '

www.briskadvies.nl

Je huis is een plek om thuis te komen

Stress en irritatie in een huishouding liggen vaak in kleine dingen. Als die kleine dingetjes er voortdurend zijn, leiden ze uiteindelijk tot spanning. Spanning die je niet wilt, want thuis moet een plek zijn waar je tot rust kunt komen en weer bij kunt tanken. Als je huis die plek niet meer is, is het tijd om in te grijpen.

Pak de “kleine” dingetjes aan voordat ze groot worden. Kijk eens met een kritische blik naar wat er in huis is en hoe de taken georganiseerd en verdeeld zijn. En een groot voordeel van een thuis waar je tot rust komt, is dat je minder gestrest naar je werk gaat.

Over Anke

Anke is professional organizer, na een carrière als subsidieadviseur gooide ze het roer om en werd professional organizer. Ze is enerzijds analytisch en praktisch: wat is het probleem, hoe is het ontstaan en hoe los je het op. Anderzijds is ze geïnteresseerd in mensen: wat gaat voor deze persoon werken. Niemand is gelijk, een “one size fits all” bestaat niet. Alleen oplossingen passend bij de persoon, geven resultaat.

Aangeboden workshops:

Gerelateerde items (op tag)

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?


Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?
Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer