Marianne Winter, Professional Organizer

Marianne Winter - Professional Organizer

"Genieten van wat jij het belangrijkst vindt, dat is waar mijn werk om draait. In het dagelijks leven komt er vaak zoveel op je af dat het maken van keuzes een uitdaging wordt. Met mijn persoonlijke begeleiding ontdek je hoe je zelf ruimte en overzicht kunt creëren, zowel op je werkplek als thuis. Hierdoor ervaar jij rust en voldoening. Mijn motto is: Geniet meer van minder"

www.maryregelthetwel.nl

Jouw keuzes bepalen jouw leven

Je geeft jouw leven vorm door de keuzes die je elke dag maakt. Door bewuster te kiezen, maak je het verschil in jouw dagelijks leven. Je kunt mijn hulp inroepen als je meer taken, documenten of spullen ervaart dan je zou willen. De hoeveelheid is hierbij niet relevant. Het belangrijkste is dat jíj hier graag verandering in wil brengen.

Soms is de huidige situatie geleidelijk ontstaan, in andere gevallen is een ingrijpende levensgebeurtenis de oorzaak, bijvoorbeeld gezinsuitbreiding, een verhuizing, reorganisatie, ziekte, scheiding of het overlijden van een dierbare. Tijdens onze samenwerking leer je praktische technieken waarmee je zelf verder aan de slag kunt én ontdek je welke overtuigingen bij jou een rol spelen. Door deze unieke combinatie zorgen we samen voor meer rust, ruimte en overzicht, thuis of op je werkplek.

Over Marianne

Marianne Winter (1976) werkt sinds 2015 als professional organizer en is eigenaar van MARY regelt het wel .nl®. Daarvoor was ze 18 jaar werkzaam in de zakelijke dienstverlening. Vier woorden waarmee je haar kunt omschrijven zijn attent, praktisch, doorzetter en betrouwbaar. Marianne is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) en heeft geheimhoudingsplicht. Niemand hoort van haar wie haar klanten zijn en wat zij met haar bespreken. Marianne woont in Assendelft (Noord-Holland)

Aangeboden workshops:

Gerelateerde items (op tag)

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?


Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?
Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer