Janneke Huijben, Stresspreventiecoach

Janneke Huijben - Stresspreventiecoach

"We weten het inmiddels: ‘stress is beroepsziekte nummer 1’. Maar is het een ziekte? En is het gevoel dat het gaat om werkstress wel juist? Het thema duurzame inzetbaarheid en vitaliteit staat in het bedrijfsleven regelmatig op de agenda. Minder aandacht is er voor stresspreventie. Hoe voorkóm je nu dat je wordt gegrepen door dit ‘monster’? Ruimte geeft Rust richt zich op de preventie van stress en levert daarmee een actieve bijdrage aan de fysieke en mentale gezondheid van jouw medewerkers. "

ruimtegeeftrust.nl

Meer (werk)plezier en minder stress

Een te hoog ziekteverzuim, hoge werkdruk en projecten die niet tijdig worden opgeleverd. Dat geeft stress. Nog erg vaak merken we dat er aandacht voor de medewerker is op het moment dat er al sprake is van uitval of ziekte. Eigenlijk is dat te laat.

Vroegtijdig signaleren van stressontwikkeling (dus voordat de klachten voor problemen gaan zorgen) zorgt voor een lager ziekteverzuim en daarmee een daling van de kosten die daarmee gepaard gaan. Medewerkers worden door deze preventieve aanpak écht duurzaam inzetbaar!

Ruimte geeft Rust

Ruimte geeft Rust is gespecialiseerd in stresspreventie. Wij werken door middel van een halfjaarlijks online stressonderzoek. Hierdoor worden de deelnemers zich bewuster van hun kwaliteit van leven. Door een onderscheid te maken in primaire en secundaire zaken ontwikkelt de deelnemer een duidelijk overzicht in hetgeen écht belangrijk is. Dit inzicht maakt het makkelijker om keuzes te maken en zo ontstaat er een verbeterde balans. Zowel in de privé als werkomgeving wordt dat zichtbaar.

Over Janneke

Janneke heeft in het verleden in haar rol als HR Adviseur bij verschillende organisaties ervaren dat er vaak aandacht is voor het terugdringen van ziekteverzuim. Preventie is echter een betere oplossing, zowel voor de medewerkers als voor het (werk)proces. Na haar eigen ervaring op gebied van burn-out en overspannenheid besloot ze zich in te zetten voor deze preventieve aanpak zodat ze écht iets kan betekenen op het gebied van het welzijn van mensen. In het verlengde van deze missie is Janneke naast haar werk als stresspreventiecoach ook Professional Organizer.

Aangeboden workshops:

Gerelateerde items (op tag)

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?


Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?
Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer