Stress Alert System zoekt bedrijven voor onderzoek naar verzuim

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Stress Alert System zoekt bedrijven voor onderzoek naar verzuim

Cijfers van het CBS over de PSA (psychosociale arbeidsbelasting) laten zien dat 30% van werkende mannen en vrouwen zich “leeg” voelt. 15% Van de mannen en vrouwen geeft in hetzelfde onderzoek aan zich “emotioneel uitgeput” te voelen. (Cijfers 2017).

Omdat het CBS als betrouwbaar te boek staat, nemen wij deze cijfers als lezer serieus, maar wat is het verschil tussen jezelf “leeg” voelen en je “emotioneel uitgeput” voelen en hoeveel waarde kun je als lezer hechten aan deze presentatie van het CBS?

Gerenommeerde onderzoeksinstituten begaan in de opzet van onderzoek naar werkdruk en stress menig misser. Het gebruik van multiple choice vragen geeft namelijk onvoldoende inzicht in achterliggende oorzaken.

Kwalijk wordt het zelfs als de indruk wordt gewekt dat de klacht de oorzaak is.

Op deze manier wordt er teveel geraden naar oplossingen voor stress en werkdruk. Jammer en niet nodig bovendien.

 

Meer weten over wel houdbare oplossingen die werken in de praktijk? Stress Alert System verbindt mens, organisatie en coach met elkaar in de strijd tegen stress. Wilt u meer weten over onze ondersteunende dienstverlening, klankborden over de door u gekozen interventies of een second opinion voor onderzoeksresultaten die u aangeboden krijgt? Neem gewoon eens contact met ons op of meld u aan voor ons telefonisch spreekuur voor professionals.

Wij helpen u graag verder op weg.

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?


Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?
Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer