Altijd tijd door prioriteit

Altijd tijd door prioriteit

Altijd tijd door prioriteit

Het werk komt niet af doordat er aandacht is voor de verkeerde taken. Er is tijdverlies doordat processen niet helder zijn. Het is onduidelijk wie waar verantwoordelijk voor is. De werkdruk voelt te hoog en prioriteiten worden verkeerd gesteld. Het is logisch dat dit zorgt voor frustratie, het gevoel tekort te schieten en misschien wel voor uitval. Deze training zorgt voor betere resultaten onder aan de streep, er ontstaat ruimte voor nieuwe ideeën en je krijgt weer rust in je hoofd wat zorgt voor meer ontspanning.

Wat gaan we doen?

Omdat tijd kostbaar is verzorgen wij een praktische training in slechts één dag waarin meerdere medewerkers worden meegenomen in het effectiever werken zodat ze beter georganiseerd kunnen werken. Bij deze aanpak vinden wij een duurzame oplossing belangrijk. De training is opgebouwd uit een aantal modules die je ervan bewust maken dat effectiever werken voor iedereen mogelijk is. Door de praktische insteek van de training is resultaat gegarandeerd. In de ochtend wordt de theorie behandeld en vanuit die basis brengen we het in de middag in de praktijk. Iedere deelnemer ontvangt een ‘ToDo kit’ waarmee gewerkt wordt gedurende de dag.

Resultaat

Na de training kun je:

  • effectiever werken;
  • beter prioriteiten stellen;
  • makkelijker keuzes maken die goed zijn voor jou;
  • beter ontspannen;
  • meer genieten van je werk.

Na de training weet je:

  • hoe je je e-mail op orde krijgt en dat ook zo houdt;
  • waar je kerntaken liggen en word je je bewust of je met de juiste werkzaamheden bezig bent of niet;
  • hoe je realistisch kunt plannen en wat daar voor nodig is;
  • hoe je structuur krijgt in je eigen werk en hebt daarbij kennis gemaakt met een methode die daarop aansluit.
  • Aanvullend

Het is mogelijk om na de training per deelnemer te inventariseren of verdere 1 op 1 maatwerk nodig is. Ervaring leert dat de kracht hem zit in de herhaling als het gaat om het eigen maken van nieuwe vaardigheden. Door aanvullend één of meerdere sessies 1 op 1 te geven wordt op maat getraind, wat nog beter resultaat geeft. Deze sessies kunnen heel goed online worden gegeven.

Kosten

Deelname aan de volwaardige training kost slechts € 250,- per persoon. Reistijd en -kosten worden aanvullend in rekening gebracht. Vanwege het zoveel mogelijk op maat gericht trainen geldt er een deelnemersaantal van 6 tot 8 personen.
De kosten van een traject op maat zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Workshop docent:

Gerelateerde items (op tag)

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?


Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?
Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer