arrowdown

Ja, ik meld mij aan voor het
coach abonnement van Stress-Alert-System®
voor slechts € 56,27 per jaar.

Coach account, inclusief persoonlijk stresspreventieabonnement : € 56,27 per 12 maanden

De Stress-Alert-System Coach account is inclusief een deelfunctie, waardoor particulieren en organisaties de resultaten van het halfjaarlijkse stressonderzoek met u kunnen delen. Zo heeft u telkens een goed uitgangspunt in handen om het gesprek gericht te kunnen openen. De genoemde prijs op de website is inclusief btw (46,50 euro exclusief btw).

Entreekosten : € 203,22 eenmalig

Eenmalige entreekosten worden in rekening gebracht voor het aanmaken en onderhouden van uw account. Bovendien krijgt u als professional doorlopend online trainingen aangeboden, waaronder de online stresspreventietraining. Deze training is verplicht gesteld voor alle professionele gebruikers van Stress-Alert-System. Deze (korte) training is doorlopend te raadplegen en gaat in op stresspreventie in het algemeen en de werking van uw coachaccount in het bijzonder. De genoemde prijs op de website is inclusief btw.

Aanmelden telefonisch spreekuur voor professionals

Bent u een HR-professional, Arbodienstverlener of coach? Dan kunt u zich hier aanmelden voor uw vragen over Stress-Alert-System en voor advies en overleg op het gebied van stresspreventie.

Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?


Wanneer wilt u deelnemen aan het spreekuur?
Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Uw naam*

Wat is uw naam?
Emailadres*

Wat is uw Emailadres?
Uw telefoonnummer*

Wat is uw telefoonnummer?
Schrijf hier alvast uw vraag op

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer